Cv-mall.com by

CV Designer

Här kan du som söker designer-jobb:

✓ Ladda ner CV-mallar helt gratis

✓ Se exempel på flera olika CV:n

✓ Få skrivtips

✓ Se lediga designer-jobb

Sök lediga jobb här

Sök nytt jobb via oss redan idag!

CV för dig som designer

När du ska söka jobb som designer är det viktigt att du har ett snyggt CV med en genomtänkt design, för att verkligen visa upp din kreativa sida. Här delar vi våra bästa tips för dig som ska skriva ett design-CV! Dessutom visar vi upp vår populäraste mall, som du kan ladda ner helt gratis!

4 tips för ett bra designer-CV

  1. Snyggt och genomtänkt CV - När du ska söka jobb som designer är det väldigt viktigt att du har ett visuellt snyggt och genomtänkt CV som visar upp din kreativa sida. Tänk noga igenom färger, illustrationer och layout som verkligen betonar din kreativa sida.
  2. Skapa ett unikt CV för varje jobb - Lägg ner lite tid på att noggrant läsa igenom jobbannonsen. Därefter skriver du ett CV anpassat efter den tjänst du ska söka. Du behöver till exempel inte ha med tidigare erfarenheter som inte är relevanta för tjänsten du söker.
  3. Visa upp dina färdigheter på ett unikt sätt - Lyft fram höjdpunkterna från din karriär och lek med formen på ditt CV. Kanske med ett cirkeldiagram eller en tidslinje med infografik? Låt kreativiteten flöda och se till att väcka rekryterarens intresse!
  4. Korrläs ordentligt - Tänk på att alltid korrläsa ditt CV ordentligt innan du skickar iväg det till rekryteraren. Ett CV fullt av stavfel ger en väldigt oseriös bild av dig och ger intrycket av att du inte lagt speciellt mycket tid på din ansökan.

Se fler CV-mallar för mer inspiration

Lediga jobb

Vad väntar du på? Din nya framtid kan finnas här – sök nytt jobb idag!

ecareer

Utbildare-inom-UX-Design

ecareer,

Publicerad: 2023-11-29 31 dagar kvar

Ericsson AB

Learning-Experience-Designer-738058

Ericsson AB,

Publicerad: 2023-11-29 9 dagar kvar

Ericsson

Radio-Design-Developer

Ericsson,

Publicerad: 2023-11-29 9 dagar kvar

Ericsson

Radio-Design-Developer

Ericsson,

Publicerad: 2023-11-29 9 dagar kvar