Cv-mall.com by

CV Förskollärare

Här kan du som förskollärare:

✓ Ladda ner gratis CV för förskollärare

✓ Se exempel på CV:n

✓ Få CV-tips

✓ Söka lediga jobb

Sök lediga jobb

Sök jobb direkt – använd CV och personligt brev för att fånga drömjobbet!

CV för förskollärare

Att skriva CV som förskollärare (eller inom vilket yrke som helst egentligen) upplever många som svårt. Därför delar vi här färdiga CV-exempel, mallar och skrivtips som du kan använda för att utforma ditt CV. Läs även våra artiklar med CV-tips.

4 tips när du ska skriva CV som förskollärare

  1. Behörighet – Det är stor brist på förskollärare i dagsläget och därför är efterfrågan stor efter dig som är behörig. Lyft fram din behörighet tidigt i CV:t, det kommer öka dina chanser rejält!
  2. Erfarenhet – Har du erfarenhet från tidigare jobb som förskollärare? Lyft fram dessa! Om du inte har erfarenhet kan du fokusera på något annat, exempelvis din utbildning.
  3. Överskådlig struktur – Det måste vara lätt att hänga med i ditt CV, för ofta lägger arbetsgivaren inte mer än 1 minut på att läsa ditt CV. Använd därför rubriker för att ge en tydlig överblick.
  4. Ljug aldrig! – Ta bara med saker som du faktiskt kan eller har erfarenhet av. Det kommer märkas snabbt om du ljuger.

En CV-mall som är anpassad för förskollärare och perfekt för förskolläraren som söker en modern CV-mall. Det finns även ett kompletterande personligt brev med matchande layout. Nedan finns fler mallar om den här inte faller dig i smaken.

Alla våra CV-mallar för lärare (och övriga yrken) har skapats i Word, för att du ska kunna redigera i dem enkelt. Mallarna har tagits fram av designers och copywriters, så du kan förvänta dig hög kvalitet.

Fler av våra CV-mallar

Lediga jobb

Vad väntar du på? Din nya framtid kan finnas här!